Vår i luften

Här kommer  lite om vad vi tänkt hitta på  under resten av vårterminen. Det kan bli ändringar och tillägg så gå ut då och då för att vara säker på att få helt aktuell information.

MARS

Teater Halland kommer och fortsätter sitt arbete med oss. Den 4/3 är det F-2 som gör saker tillsammans och den 5/3 är det 3-5 som arbetar vidare med sitt projekt.

På tisdag den 10/3 åker vi till Falkenbergs ishall. Vi åker från skolan klockan 11.00 och hem från ishallen klockan 14.10. Tag med skridskor, hjälm, matsäck och liten fika. Hör av er om ni behöver låna skridskor eller har skridskor att låna ut.

APRIL

Vi har påsklov under vecka 15. Fritids är öppet för de barn som anmält detta.

Det är studiedag måndag den 13/4. Fritids är öppet för de barn som anmält detta.

Torsdagen den 23/4 har vi vår årliga fixardag. Vi samlas på skolan och Vitsippan klockan 17.00 för att gemensamt göra fint, rensa, kratta och slänga skräp. Troligtvis tänder vi grillen så vi kan grilla lite korv. Under den veckan (v.17) kommer vi i skolan att arbeta lite extra med miljöfrågor och tillsammans med Håll Sverige rent projektet städar vi i Morup.

MAJ

Det är lovdag fredag den 1/5.  Det är en röd dag så fritids är stängt.

Torsdag den 14/5 och fredag den 15/5 är det lovdagar. Torsdagen är en röd dag så fritids är stängt och fredagen är en klämdag, fritids är öppet vid behov.

JUNI

Skolavslutningen är onsdag den 10/6. Vi har avslutningen klockan 18.00 i kyrkan men om man av olika anledningar inte kan närvara på kvällen är man välkommen att delta i vår gemensamma avslutning som vi har på skolan under eftermiddagen. Vi återkommer med mer information.

Vi har vår årliga vattendag onsdag den 10/6. Då tar de som vill på sig badkläder och sprutar vatten på varandra med sina olika vattenmojänger. De som inte vill delta i detta kan ta det lugnt på gräsmattan på andra sidan huset och mysa eller vara med på lite olika spel och lekar.

.