Tänk vad tiden går! Det är redan höstlov eller läslov som en del kallar det.
Här kommer lite om vad vi i F, 1 och 2 har pysslat med när de andra på skolan haft slöjd. Vi har bland annat varit i i skogen. Barnen släpade och bar pinnar och samlade en massa annat material som de använde till att bygga jättefina kojor. På onsdagen arbetade 1-2 tillsammans med FN och barnkonventionen. Barnen satt i grupper där de skrev ner några viktiga artiklar och ritade flaggor från hela världen. Vi konstaterade att trots att vi kanske kan se olika ut på utsidan ibland så är vi rätt lika ändå. Alla barn har rätt att få leva i fred och alla barn behöver få lova att leka och att gå i skolan. De vuxna ska också tänka på barnens bästa när de fattar olika beslut. Veckan avslutades sedan med pyssel och spökliga äventyr med Scoby-Doo. Vi gjorde små fladdermöss med kastanjer, ritade pumpor och gjorde läskiga halloweentavlor.