Sista dagarna på höstterminen 2016

Terminen avslutades som vanligt med att pyssla i blandade grupper på olika stationer.  Vi gjorde smällkarameller, hemliga julklappar, julkort trådtomtar och julklappsettiketter. Det dukades långbord uppe matsalen och vi åt en härlig julmiddag alla tillsammans med julskinka, julmust och julsång.
På tisdagen var det dags för en liten avslutning för alla elever på skolan. Vi hade ett litet julquiz med frågor från vår kalendergran. Till exempel: Kunde man gömma en mandel i eller vad för namn blev det efter traditionen att klappa på dörren och slänga in en gåva vid jul? Vi mumsade på polkagrisar och sjöng julsånger. Detta avslutades med att skicka en raket med ett rungande God Jul så att taket nästan lyfte!
Efter detta var det avfärd till Julabadet för det årliga doppet! Tack alla föräldrar som hade möjlighet att delta!
På kvällen samlades alla på skolgården för att gå i fackeltåg till kyrkan för avslutning. Barnen sjöng som vanligt helt underbart fint.