Myskvällen

Den sista fredagskvällen före sportlovet var det dags för den årliga myskvällen som Elevrådet ordnar. Den startade 17.00 med att grillen tändes i väntan på korvar och hamburgare. Men först var det dags för poängpromenad. När alla ätit sig mätta gick vi in för att göra lite olika saker. Man kunde gå in till Svarta madame och höra på en spökhistoria med ljudeffekter samt känna på konstiga saker. Vi spelade en massa olika spel och pusslade. Det fanns också ett disco som pågick hela kvällen med limbo och dansstopp! Som avslutning samlades vi klassvis och såg på fredagsbio och åt lite fredagsmys. Klockan 22.00 var det slut och föräldrarna kom och hämtade. Vi lärare hade superkul och hoppas att även ni barn hade det. Ha nu ett härligt lov så ses vi igen på måndag vecka 9.