Den 23/10 är det dags för föreningsstämma. Medlemmar hälsas välkomna kl 18.00. Det bjuds på fika.

Läs hela inlägget »

Hösten har kommit med stormsteg och styrelsen har glädjen att berätta om vår nyaste investering: Ett piratskepp till vår skolgård! Här kommer det lekas för fullt!
Styrelsen arbetar nu med förberedelserna för att kunna sätta skeppet på plats, vilket förhoppningsvis kommer ske innan v 44.

Läs hela inlägget »

Den 4/5 var det dags för den årliga fixardagen och det var många flitiga händer som samlades för att göra i ordning på skolgården. Tack till alla medverkande föräldrar, barn och personal!

Vårterminen är snart till ända och styrelsen arbetar intensivt med att planera en utbyggantion av skolan för att kunna ta emot åk 6 nästa höst. Information kommer fortlöpande framöver.

Läs hela inlägget »

Under jullovet har styrelsen ordnat med skoställ och mer hyllor vid stora ingången. Lärarnas arbetsrum har upprustats och skolsköterskan har fått ett eget mottagningsrum.

Läs hela inlägget »

Ännu en termin är till ända och vi från styrelsen vill passa på att önska alla barn, föräldrar och personal en riktigt god och trivsam jul!

Under jullovet kommer vi fixa lite i skolans lokaler och bl.a ordna med mer upphängning vid entrén.

Till nästa termin har vi beslutat att byta matleverantör och vi är glada att kunna meddela att Björnhults golfrestaurang kommer förse oss med mat framöver.

God jul och gott nytt år!

.

Läs hela inlägget »

Här kan ni läsa protokollet från årsmötet samt styrelsens verksamhetsberättelse.
- Protokoll
- Verksamhetsberättelse

Läs hela inlägget »

Årsmötet 2016 hålls den 24 okt kl 18.00.
Vi sitter i skolans matsal.
Det bjuds på fika.

Förslag på reviderade stadgar

Eventuella skrivelser kan mailas till styrelsen@morupsfriskola.se

Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Under september månad har vi fixat på skolgården och Madeleine, Elna och Ronny har gjort det jätte fint i rabatterna.

Vi har också ordnat med ett volleybollnät som placerats på det nya arrendet i kyrkoparken.

Läs hela inlägget »

En termin går fort och vi börjar närma oss sommarlov. Styrelsen har haft sitt sista möte innan uppehållet. Denna vår har vi arbetat mycket med ansökan till skolinspektionen för att få udvidga vår skola med åk 6 höstterminen 2018.
Vi har inversterat i datorer till pedagogerna och kommer inom kort att att ansluta skolan till fibernätverket.
Det har även investerats utrustning för utveckla skolgården och taket på entrén mot vägen har renoverats. Nästa termin kommer skolgården bli ännu större, då vi får arrendera en del av kyrkoparken!
Till hösten har vi också belutat att skolan ska börja 08.30.

Vi arbetar vidare med våra två huvudmål: 1) att skolan ska bedriva den bästa pedagogiska verksamheten i en trygg och utvecklande miljö 2) att vår personal är välmående och engagerade.

Trevlig sommar!

Läs hela inlägget »

Under årsmötet som hölls den 11/11 valdes två nya styrelsemedlemmar in, välkomna Anna Ivarsson och Anna Wisén! Till ordförande valdes Therese Mårtensson. Vi ser fram emot ett nytt spännande verksamhetsår!

Bilder används under Creative Commons från Tarje Lavik